AnaSayfa / Genel / Kahve falında madeni bozuk para görmek

Kahve falında madeni bozuk para görmek

Kahve falında madeni bozuk para görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında madeni bozuk para gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bozuk madeni para görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına işarettir.

Kahve falında madeni bozuk para görmek toplumda yükseleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında madeni para vermek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden madeni para bulmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalettir.

Kahve falında topraktan madeni para toplamak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski madeni para görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında birine madeni para vermek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden madeni para almak sürekli tartışacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir