AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine madeni para vermek

Kahve falında birine madeni para vermek

Kahve falında birine madeni para vermek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına işaret eder.

Kahve falında birine madeni para vermek gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha ilerki safhalarda bir zevk alamayabilirsiniz.

Kahve falında birine madeni para vermek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında madeni bozuk para görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına inanılır.

Kahve falında madeni para bulmak bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında topraktan madeni para toplamak o kişiye zararının dokunacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden madeni para almak bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerden madeni para bulmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında büyük madeni para görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında madeni para vermek çaresiz ve yalnız kalacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir