AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden madeni para bulmak

Kahve falında yerden madeni para bulmak

Kahve falında yerden madeni para bulmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında yerden madeni para bulmak gördüyseniz:

  • Yanlız katılacağınız davetlerde veya arkadaş grubunuzla gezmeler sırasında beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yerden madeni para bulmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden madeni para toplamak üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında madeni para bulmak hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan madeni para bulmak ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında altın madeni bulmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kömür madeni bulmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında madeni para almak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında madeni bozuk para görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir