Kahve falında kalem toplamak

Kahve falında kalem toplamak dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, büyük paralar kazanacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına işaret eder.

Kahve falında kalem toplamak gördüyseniz:

  • Bazı olaylara farklı yaklaşılması gerekiyor.

Kahve falında kalem topladığını görmek gözyaşının dineceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında kalem toplamak sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında yoldan kalem toplamak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizden kalem toplamak maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında yerden kalem toplamak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kurşun kalem toplamak kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kalem toplamak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalemle toplamak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top