Kahve falında yerden fışkıran su görmek

Kahve falında yerden fışkıran su görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, ün sahibi olacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine işarettir.

Kahve falında yerden fışkıran su gördüyseniz:

  • Açık davranmanız gerekiyor.

Kahve falında yerden su fışkırmasını görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında yerden fışkıran su görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yerden su fışkırması görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun fışkırmasını görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, geçim derdinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fışkıran su görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su fışkırtmak sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla su fışkırtmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su fışkırması görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, kendisiyle övüneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir