Kahve falında suyun fışkırmasını görmek

Kahve falında suyun fışkırmasını görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun fışkırmasını gördüyseniz:

  • Olması gerekenler ya da olması beklenenler sizin fikriniz olmayabilir.

Kahve falında fışkıran su görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun fışkırmasını görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, başarılarının devam edeceğine yorulur.

Kahve falında yerden fışkıran su görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında su fışkırtmak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, sevilen bir dostun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında su fışkırması görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, umutlarının da tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden su fışkırmasını görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden su fışkırması görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla su fışkırtmak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir