Kahve falında su fışkırtmak

Kahve falında su fışkırtmak yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, korkularından kurtulacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında su fışkırtmak gördüyseniz:

  • Olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Kahve falında fışkıran su görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun fışkırmasını görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden su fışkırmasını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, konferans ve seminerlere katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su fışkırtmak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, kişinin can derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yerden su fışkırması görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında su fışkırması görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında yerden fışkıran su görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla su fışkırtmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir