AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarlık bulmak

Kahve falında anahtarlık bulmak

Kahve falında anahtarlık bulmak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalettir.

Kahve falında anahtarlık bulmak gördüyseniz:

  • Maddi ya da sağlıkla ilgili konularda yapacağınız seçimlerde veya kararlarda etkili olabilecek bilgi veya haberlere ulaşmak araştırmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde anahtar bulmak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işarettir.

Kahve falında denizde anahtar bulmak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine delalettir.

Kahve falında anahtarlık bulmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, bunun farkına varacağına işaret eder.

Kahve falında kaybettiği anahtarı bulmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında araba anahtarı bulmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yolda anahtar bulmak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  delalet etmektedir.

Kahve falında kaybedilen anahtarı bulmak takdir edileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok anahtar bulmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir