AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde saat bulmak

Kahve falında yerde saat bulmak

Kahve falında yerde saat bulmak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde saat bulmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde yapmak istiyorsanız rüzgar sizden yana esiyor.

Kahve falında yerde saat bulmak kazanç kapılarının kapanacağına, iş güç sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde kol saati bulmak büyük zorluklar yaşayacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yolda saat bulmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında köstekli saat bulmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında kaybolan saati bulmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, kısmetli bir işe atılmaya inanılır.

Kahve falında gümüş saat bulmak nifak sokanların cezalandırılacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında kayıp saat bulmak birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında saatini bulmak akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yeni bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir