AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatini bulmak

Kahve falında saatini bulmak

Kahve falında saatini bulmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, keyifli sohbetler edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, atılan adımların boşa gideceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, düşmanlarla beraber oturmaya işaret eder.

Kahve falında saatini bulmak gördüyseniz:

  • Farklı iş veya konularla ilgilenebilir, farklı yöntemler deneyebilir veya size ilham veren seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında bozuk saat bulmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayıp saat bulmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kol saati bulduğunu görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine rivayet eder.

Kahve falında saat bulduğunu görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, herkesin desteğinin alınacağına inanılır.

Kahve falında kol saat bulmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaybolan saati bulmak düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında köstekli saat bulmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kol saat leri bulmak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir