AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saati bulduğunu görmek

Kahve falında kol saati bulduğunu görmek

Kahve falında kol saati bulduğunu görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol saati bulduğunu gördüyseniz:

  • Yenilik yapmak istiyorsanız biraz bekleyin.

Kahve falında kol saat leri bulmak kalbinin küt küt edeceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol saati bulduğunu görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kol saati bulmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında kol saati bulmak sorunlarını çözeceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde kol saati bulmak umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan kol saati bulmak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kol saat bulmak umduklarını bulamayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kol saati takmak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir