AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde iğne görmek

Kahve falında yerde iğne görmek

Kahve falında yerde iğne görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerde iğne gördüyseniz:

  • Kontrolün her zaman elinizde olmasını istersiniz.

Kahve falında yerde iğne bulmak sorunların çözüme kavuşturulacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine delalettir.

Kahve falında yerden iğne toplamak stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden toplu iğne toplamak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde iğne görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yerden dikiş iğnesi toplamak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, fal sahibinin de yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yerden toplu iğne topladığını görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine iğne yapmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe iğne yapıldığını görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, tabiatı kötü olan kişiye işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir