AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde iğne bulmak

Kahve falında yerde iğne bulmak

Kahve falında yerde iğne bulmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde iğne bulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya özel yaşamınıza ait ilişkilerde fark etmeden karşı taraf üzerinde baskıcı olmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında yerde iğne bulmak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden toplu iğne toplamak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine delalet eder.

Kahve falında yerden iğne toplamak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerden toplu iğne topladığını görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında yerden dikiş iğnesi toplamak bekar ise evleneceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine delalettir.

Kahve falında yerde iğne görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne iplik bulmak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu iğne bulmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir