AnaSayfa / Genel / Kahve falında ten çorap almak

Kahve falında ten çorap almak

Kahve falında ten çorap almak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ten çorap almak gördüyseniz:

  • Zevklerinizde modernden ziyade klasiğe dönüş olabilir.

Kahve falında siyah ten çorap giymek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ten çorap görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında ten rengi çorap görmek neşe içinde olacağına, isteklerine kulak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ten çorap almak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında ten rengi çorap giymek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına rivayet eder.

Kahve falında ten rengi ince çorap görmek dikkat çekeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına alamet eder.

Kahve falında ten rengi külotlu çorap görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, isteklerini yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir