AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden erik toplamak

Kahve falında bahçeden erik toplamak

Kahve falında bahçeden erik toplamak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeden erik toplamak gördüyseniz:

  • Ya da ilerde zararını görebilirsiniz.

Kahve falında bahçeden erik toplamak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede erik görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil erik bahçesi görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalettir.

Kahve falında erik bahçesi görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalettir.

Kahve falında erik ağacından erik toplamak küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında can eriği toplamak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, üzüntü yaşamaya yorulur.

Kahve falında incir ve erik toplamak zorluğa ve darlığa düşeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan erik toplamak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir