Kahve falında erik bahçesi görmek

Kahve falında erik bahçesi görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, onları tebrik edeceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, gelirinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında erik bahçesi gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.

Kahve falında bahçeden erik toplamak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erik bahçesi görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil erik bahçesi görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında bahçede erik görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgun erik toplamak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil iri erik görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erik yeşil görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiraz erik toplamak üzüleceğine ve pişman olacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir