AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede elma görmek

Kahve falında bahçede elma görmek

Kahve falında bahçede elma görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede elma gördüyseniz:

  • Verilecek sözler hayatınızı değiştirebilir.

Kahve falında bahçede elma ağacı görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede elma toplamak istemediği halde borçlanacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede elma görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine işarettir.

Kahve falında bahçeden elma çalmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında elma bahçesi görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede elma yemek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede kırmızı elma görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçeden elma toplamak hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir