AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey sormak

Kahve falında bir şey sormak

Kahve falında bir şey sormak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, insanlarla iç içe olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şey sormak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında bir şey sormak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Kahve falında altın fiyatı sormak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında birine birşey sormak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında imama soru sormak büyük sıkıntılar çekileceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kıble sormak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında bir yer sormak bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saatin kaç olduğunu sormak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine işaret eder.

Kahve falında fiyat sormak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir