AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer fırçası görmek

Kahve falında yer fırçası görmek

Kahve falında yer fırçası görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, kolay yollardan kazanacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında yer fırçası gördüyseniz:

  • Elinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak oldukça yaratıcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında yer fırçası görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında duvar fırçası görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında fırçayla saç taramak bolluk ve bereket yakalayacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına inanılır.

Kahve falında traş fırçası görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında birisinden diş fırçası almak yaşanan hastalıkların sona ereceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına yorulur.

Kahve falında kırmızı diş fırçası görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş fırçası çalmak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, mali olarak küçüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal fırçası görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir