AnaSayfa / Genel / Kahve falında yenilen mantar görmek

Kahve falında yenilen mantar görmek

Kahve falında yenilen mantar görmek sorunların biteceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalettir.

Kahve falında yenilen mantar gördüyseniz:

  • Bazı konuları iddialı veya açıkça dile getirmeniz tartışmalara neden olabilir veya sizi garip bir durumda bırakabilir.

Kahve falında yenilen mantar görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında dağ mantarı görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında mantar ektiğini görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine işarettir.

Kahve falında yabani mantar görmek yapılan planların alt üst olacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı mantar toplamak işlerin hayırlı kapılar açacağına, helal lokmalar yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mantar patlatmak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük beyaz mantar toplamak bilge ve alim kimse haline geleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına delalettir.

Kahve falında karda mantar toplamak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir