AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede yürümek

Kahve falında bahçede yürümek

Kahve falında bahçede yürümek yeni çalışmalar yapılacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede yürümek gördüyseniz:

  • Yakındalarsa yanlarına gitmeniz, uzaktalarsa aramanız sizin için iyi olabilir.

Kahve falında çamurlu bahçede yürümek sorunlu bir döneme girileceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bahçede yürümek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül bahçesinde yürümek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bahçede yürümek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede yürüdüğünü görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, dünya malı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bahçe içinde yürümek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine inanılır.

Kahve falında çiçekli bahçede yürümek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, hastalıklarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde bahçe görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir