AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede yürüdüğünü görmek

Kahve falında bahçede yürüdüğünü görmek

Kahve falında bahçede yürüdüğünü görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Kahve falında bahçe içinde yürümek geç de olsa huzura erileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede yürüdüğünü görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil bahçede yürümek ona mutluluk getireceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu bahçede yürümek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçekli bahçede yürümek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede yürümek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül bahçesinde yürümek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartman bahçesi görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir