AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni yatak aldığını görmek

Kahve falında yeni yatak aldığını görmek

Kahve falında yeni yatak aldığını görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni yatak aldığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde daha esnek olmalısınız.

Kahve falında yeni yatak aldığını görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında yatak odası aldığını görmek doğru yolu bulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına işaret eder.

Kahve falında yatak örtüsü aldığını görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yatak satın aldığını görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında yatak aldığını görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni yatak örtüsü görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında yeni yatak odası görmek başına uğursuzluklar geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yeni bir yatak görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir