AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni tanıdığın birini görmek

Kahve falında yeni tanıdığın birini görmek

Kahve falında yeni tanıdığın birini görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, desteksiz kalacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu günlerin biteceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni tanıdığın birini gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz ufak bir çatışma olabilir.

Kahve falında yeni tanıdığın birini görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir tanıdığını gelinlikle görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığını yatakta görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık isim görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı biriyle evlendiğini görmek yarar getireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadınla evlenmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında bi tanıdığının ağladığını görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdıklarının kavga ettiğini görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir