AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi tanıdığının ağladığını görmek

Kahve falında bi tanıdığının ağladığını görmek

Kahve falında bi tanıdığının ağladığını görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi tanıdığının ağladığını gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında tanıdığın birinin ağladığını görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı bir insanın vefat ettiğini ve buna ağladığını görmek iyi halin geleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığın ağladığını görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında bi tanıdığının ağladığını görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığının ağladığını görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya işaret eder.

Kahve falında tanıdık birinin ağladığını görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığı birinin ağladığını görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, sağlık problemleri içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle el ele tutuşmak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir