AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ayakkabı almak

Kahve falında yeni ayakkabı almak

Kahve falında yeni ayakkabı almak kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında yeni ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Sıcak kalpli, eliaçık, asil davranışlarınız çevrenizde bir hayran kitlesi oluşturacak.

Kahve falında yeni alınmış ayakkabı görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni ayakkabı görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, biraz dinleneceğine alamet eder.

Kahve falında birinin yeni ayakkabı aldığını görmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına yorulur.

Kahve falında yeni elbise ve ayakkabı giymek herhangi zarara uğramayacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yeni ayakkabı görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına delalet eder.

Kahve falında yeni siyah topuklu ayakkabı görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ortalığın karışacağına işaret eder.

Kahve falında yeni beyaz ayakkabı giymek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına alamet eder.

Kahve falında yeni ayakkabı ve çanta görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, yani babasına benzeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir