AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni sevgilisi olmak

Kahve falında yeni sevgilisi olmak

Kahve falında yeni sevgilisi olmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sevinçli haberlere, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni sevgilisi olmak gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz gayretin yararını göremeyebilirsiniz.

Kahve falında yeni sevgilini görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve onun yeni sevgilisini görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgilisini görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak kötü günleri geride bırakacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin yeni sevgilisini görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski ve yeni sevgiliyi görmek yeni bir sayfa açacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgili ve yeni sevgiliyi görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir