AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir pantolon almak

Kahve falında yeni bir pantolon almak

Kahve falında yeni bir pantolon almak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir pantolon almak gördüyseniz:

  • Elinize ender görülür nitelikte bilgiler geçebilir veya ortaya çıkan haberlere yorum getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında yeni pantolon satın almak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına işarettir.

Kahve falında yeni kot pantolon görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına delalet eder.

Kahve falında yeni yırtık pantolon görmek kazancının da artacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni kot pantolon almak hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeni pantolon görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni pantolon denemek büyük bir özgüven kazanacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Kahve falında yeni pantolon giymek düşmanlar ile mücadele edeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yeni pantolon aldığını görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir