AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında yeni hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında yeni hamile olduğunu öğrenmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı çok fazla sızlanmanız iyi etki yapmıyor.

Kahve falında yeni hamile olduğunu öğrenmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir dil öğrenmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işarettir.

Kahve falında bir kadının hamile olduğunu öğrenmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktordan hamile olduğunu öğrenmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek varolan borçların yakında ödeneceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu öğrenmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını hamile olduğunu öğrenmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir