AnaSayfa / Genel / Kahve falında gecelik giymek

Kahve falında gecelik giymek

Kahve falında gecelik giymek öfkeli hareketlerde bulunacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bazen de rahat geçeceğine alamet eder.

Kahve falında gecelik giymek gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan bir yeteneğiniz var.

Kahve falında beyaz gece kıyafeti giymek fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz gecelik giydiğini görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gece kıyafeti giymek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gece elbisesi giymek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti giymek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gecelik giymek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının geceliğini giymek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah gece elbisesi giymek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir