AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş kendi bebeğini görmek

Kahve falında yeni doğmuş kendi bebeğini görmek

Kahve falında yeni doğmuş kendi bebeğini görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, keyfinin kaçacağına, her şeyin sarpa saracağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş kendi bebeğini gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratmamaya veya tartışmalardan kaçmaya çalışmalısınız.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğini görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü yeni doğmuş bebek görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kakası görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kasasının ağırlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği düşürmek her istediğini elde edeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebek emzirmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin yürüdüğünü görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği öpmek insanların hayır dualarını alacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebeği kucağına almak zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir