AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebeğini görmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeğini görmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeğini görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, önünün açılacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğini gördüyseniz:

  • Bazı inatçı kişilerin fikirlerini değiştirebileceğinize dair inancınız varsa, bir kez daha düşünmenizde fayda var.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği olduğunu görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe bakmak sıkıntı çekeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe isim koymak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğini görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını değiştirmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, dualarının kabul olacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek emzirmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği konuşurken görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir