AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebeği ölmüş görmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeği ölmüş görmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeği ölmüş görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, hem ün sahibi olacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği ölmüş gördüyseniz:

  • Biraz rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebek yıkamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bir yandan cenaze olacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği öldürmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, yetkili bir göreve atanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği konuşurken görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş ağlayan bebek görmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını değiştirmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğini görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş hasta bebek görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebeğin konuştuğunu görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir