AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş saçlı bebek görmek

Kahve falında yeni doğmuş saçlı bebek görmek

Kahve falında yeni doğmuş saçlı bebek görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş saçlı bebek gördüyseniz:

  • Bir kişi sizin bazı sorunlarınızın çözümünde önemli bir rol oyanayabilir.

Kahve falında yeni doğmuş saçlı bebek görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği yürürken görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet eder.

Kahve falında dişleri olan yeni doğmuş bebek görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği öldürmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe bakmak çevre değiştireceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebeği kucağına almak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek almak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği büyük görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir