AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş ikiz bebek görmek

Kahve falında yeni doğmuş ikiz bebek görmek

Kahve falında yeni doğmuş ikiz bebek görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, eskileri yâd edeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş ikiz bebek gördüyseniz:

  • Ne istediğinize dikkat edin, hiçbirşey tarif edildiği gibi gelişmeyebilir.

Kahve falında yeni doğmuş ikiz erkek bebek görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş ikiz bebek görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş ikiz görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği büyük görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebek kucağa almak imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği yıkadığını görmek şansının kendisinden yana olacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği dişli görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerini görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir