AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişleri olan yeni doğmuş bebek görmek

Kahve falında dişleri olan yeni doğmuş bebek görmek

Kahve falında dişleri olan yeni doğmuş bebek görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, hastalıkların şifa bulacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında dişleri olan yeni doğmuş bebek gördüyseniz:

  • Başarılı olmak için gerekli yeteneğe fazlasıyla sahipsiniz.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerinin olduğunu görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, başarılarının devamlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebekte diş görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına tabir olunur.

Kahve falında dişleri olan yeni doğmuş bebek görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin diş çıkardığını görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerini görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin ağzında diş görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişleri olduğunu görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek emzirmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir