AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş at görmek

Kahve falında yeni doğmuş at görmek

Kahve falında yeni doğmuş at görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş at gördüyseniz:

  • Planlarınızı renklendirebilecek veya size genel katkıları olabilecek seyahatler ya da kısa ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni doğmuş at görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği büyük görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş torun görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebek haberi almak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş kardeşini görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebek emzirmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, yeni bir yol tutulacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yönlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği eline almak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir