AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş kardeşini görmek

Kahve falında yeni doğmuş kardeşini görmek

Kahve falında yeni doğmuş kardeşini görmek sıkıntı yaşanacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, asla harama bulaşmayacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, eline geçen malları tutamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş kardeşini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yatırımsal veya romantik ya da sevgi temalı ilişkilerinizle ilgili arabulucuk ya da farklı şekilde bir bağlantı teklifi getirebilirler.

Kahve falında yeni doğmuş kardeş görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş erkek kardeş görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş kardeşini görmek mal mülk edineceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe süt vermek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş deve görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği giydirmek yükseleceğine, atılım yapacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş ördek görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişleri olduğunu görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir