AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan balık görmek

Kahve falında yeni doğan balık görmek

Kahve falında yeni doğan balık görmek kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğan balık gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında yeni doğan balık görmek yeni bir hayata başlayacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğan inek görmek mal mülk sahibi olunacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğan torun görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğan bir kardeş görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan buzağı görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğan çocuğun yürüdüğünü görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, başarısızlığa düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğan kardeş görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, üzüntülü haberler alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir