AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğan kardeş görmek

Kahve falında yeni doğan kardeş görmek

Kahve falında yeni doğan kardeş görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, hükmünün geçmeyeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğan kardeş gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde aşırı özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında yeni doğan bir kardeş görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğan kardeş görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğan erkek kardeş görmek psikolojik olarak toparlanacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin altını temizlemek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, hasta ise iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni doğan bebek yıkamak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğan bebeğin öldüğünü görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğan torun görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğan bebeği dişli görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir