AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede kaybolmak

Kahve falında bahçede kaybolmak

Kahve falında bahçede kaybolmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, işsiz kalmaya, tartışmalı durumların sona ereceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında bahçede kaybolmak gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya elinize haberler geçebilir.

Kahve falında bahçede kaybolmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında dağlarda kaybolmak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla yolda kaybolmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında caminin içinde kaybolmak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabede kaybolmak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabası kaybolmak aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına tabir olunur.

Kahve falında altının kaybolduğunu görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında bir şehirde kaybolmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir