AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir fabrika görmek

Kahve falında yeni bir fabrika görmek

Kahve falında yeni bir fabrika görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir fabrika gördüyseniz:

  • Savlarınıza veya tezlerinize karşı çıkan kişiler olabilir.

Kahve falında yeni bir fabrika görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fabrikada çalıştığını görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çikolata fabrikası görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek fabrikası görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, haram mala rivayet eder.

Kahve falında boş fabrika görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kendini fabrikada görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında bir fabrikada çalıştığını görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ip fabrikası görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir