AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir fabrikada çalıştığını görmek

Kahve falında bir fabrikada çalıştığını görmek

Kahve falında bir fabrikada çalıştığını görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, çok güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir fabrikada çalıştığını gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Kahve falında bir fabrikada çalıştığını görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fabrikada çalıştığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında çikolata fabrikası görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında fabrika sahibi görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek fabrikası görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında peynir fabrikası görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işaret eder.

Kahve falında çay fabrikası görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında deri fabrikası görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir