AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir ev temizlemek

Kahve falında yeni bir ev temizlemek

Kahve falında yeni bir ev temizlemek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, sorunların günden güne artacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bir ev temizlemek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında yeni evi temizlemek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni ev temizlemek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni bir ev temizlemek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni bir evi temizlemek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğan bebeğin altını temizlemek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin altını temizlemek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, kısmetli bir işe atılmaya delalet etmektedir.

Kahve falında boş ev temizlemek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ev temizlediğini görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir