AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ev temizlediğini görmek

Kahve falında birinin ev temizlediğini görmek

Kahve falında birinin ev temizlediğini görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işarettir.

Kahve falında birinin ev temizlediğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir.

Kahve falında kirli bir evi temizlemek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni evi temizlemek hanesindeki rızkın da artacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret eder.

Kahve falında ev temizlemek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir evi temizlemek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında suyla ev temizlemek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında harabe evi temizlemek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında komşu evi temizlemek malvarlığının çok daha artacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir ev temizlemek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir