Kahve falında yeni bi sevgili görmek

Kahve falında yeni bi sevgili görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeni bi sevgili gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yeni sevgiliyle görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgili ve onun yeni sevgilisini görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini yeni sevgilisiyle görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak hayal kırıklığı yaşamayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, ayaklandıracağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, aksiliklerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni sevgiliyi görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir