AnaSayfa / Genel / Kahve falında özürlü arabasına binmek

Kahve falında özürlü arabasına binmek

Kahve falında özürlü arabasına binmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, dileklerinin kabul olacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında özürlü arabasına binmek gördüyseniz:

  • Sizde hayal kırıklığı yaratacak olsa bile, özel hayatınıza ilişkin konumunuz hakkında dürüst olmalısınız.

Kahve falında özürlü arabasına binmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine delalettir.

Kahve falında özürlü arabası görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında özürlü hayvan görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini özürlü görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin özürlü olduğunu görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında özürlü insana yardım etmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, desteksiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını özürlü görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına işarettir.

Kahve falında özürlü sandalyesi görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kıdem atlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir