AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni anahtar görmek

Kahve falında yeni anahtar görmek

Kahve falında yeni anahtar görmek görgülü ve kültürlü olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kara kara düşünür olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni anahtar gördüyseniz:

  • Şimdilik, artı eksi dengesini kontrol etmeden öne çıkmamakta fayda var.

Kahve falında yeni ev anahtarı görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni anahtar görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliden anahtar almak çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinden anahtarlık almak çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak yakında işlerinin aksayacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulur.

Kahve falında araba anahtarı görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında avucunda anahtar görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında çantada anahtar aramak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir