AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden anahtarlık almak

Kahve falında birinden anahtarlık almak

Kahve falında birinden anahtarlık almak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, huzurunu yerine getireceğine, dilediği gibi yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden anahtarlık almak gördüyseniz:

  • Yapılan anlaşmaların olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında elinde araba anahtarı görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kazancının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine anahtar vermek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, güzellik ve hayır geleceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı anahtar görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet eder.

Kahve falında altın anahtar almak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında küflü anahtar görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine inanılır.

Kahve falında anahtar dağıtmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında anahtar unutmak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkekten anahtar almak gam ve kasavetin de uçup gideceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir