AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede domuz görmek

Kahve falında bahçede domuz görmek

Kahve falında bahçede domuz görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, haklılığının anlaşılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede domuz gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar ya da geri dönüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında bahçede domuz görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz avına çıkmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında domuz tutmak bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında domuz ve kedi görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında domuzun ısırdığını görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında domuzun kovalamasını görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında domuz sürüsünden kaçmak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında domuz dövmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir